U hebt niets in uw winkelwagen.

Meer dan 50.000 fietsen verkocht
Alle fietsen Gratis thuisbezorgd
Winnaar Jong onderneming
Veilig achteraf betalen

Bakfietsen

De bakfietsen zijn fietsen die steeds vaker voorkomen in ons straatbeeld. En dat is niet voor niets: de bakfietsen zijn namelijk voor veel mensen dé perfecte fiets! Zowel kinderen als boodschappen kunnen eenvoudig van A naar B vervoerd worden. In tegenstelling tot de ouderwetse bakfiets, zijn de bakfietsen van tegenwoordig prima bestuurbaar en “betrapbaar”.

FietsUniek bakfietsen: een oerdegelijke bakfiets in een hip jasje

Onze betaalbare bakfietsen zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook goed! Het frame heeft een speciale poedercoating ondergaan waardoor het frame prima bestand is tegen het Nederlandse weer. Dankzij de juiste onderdelen blijft uw bakfiets in goede staat! Wenst u hulp bij het kiezen van de juiste bakfiets? Neem dan gerust op met ons adviesteam. U kunt ons mailen via ons contactformulier of met ons bellen op 0252 830201.

Wilt u meer weten over ons assortiment Bakfietsen?

Neem contact op met onze klantenservice of stuur een e-mail via info@fietsuniek.nl of bel ons: 0252-830201.

FietsUniek kinderbakfiets

FietsUniek kinderbakfiets

Normale prijs: € 349,00

Speciale prijs: € 299,95

Troy bakfiets Kangeroo 7 versnellingen matzwart

Troy bakfiets Kangeroo 7 versnellingen matzwart

Normale prijs: € 1.099,00

Speciale prijs: € 899,95

Troy bakfiets Kangeroo 7 versnellingen zilver

Troy bakfiets Kangeroo 7 versnellingen zilver

Normale prijs: € 1.099,00

Speciale prijs: € 899,95

Troy E-bakfiets Kangeroo 6 versnellingen bruin

Troy E-bakfiets Kangeroo 6 versnellingen bruin

Normale prijs: € 1.799,00

Speciale prijs: € 1.599,95

Troy E-bakfiets Kangeroo 6 versnellingen zilver

Troy E-bakfiets Kangeroo 6 versnellingen zilver

Normale prijs: € 1.799,00

Speciale prijs: € 1.599,95

Bakfiets kopen? FietsUniek: voor betrouwbare bakfietsen!

Bakfiets aanschaffen? Nog niet zo hele lang geleden waren bakfietsen zeldzaam. Alleen krakers fietsten vroeger op deze handige fietsen. Totdat meer mensen in Amsterdam steeds meer voordelen van de bakfiets begon in te zien. Je kon ook kinderen vervoeren in een bakfiets. Gezond, handig en met het drukke verkeer vaak nog sneller dan de auto. Langzaam verspreidde de bakfietsrage zich als een olievlek over het hele land. En nu? Nu zijn bakfietsen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zeker als de schoolbel klinkt, zie je talloze bakfietsen op straat. We hebben zelfs nieuwe woorden bedacht die te maken hadden met bakfietsen, zoals ‘bakfietsmoeder’.

Betaalbaar assortiment bakfietsen

In het begin waren deze bakfietsen wat elitair. De reden? Heel eenvoudig: de oudere bakfietsen waren dan wel handig, maar ook haast onbetaalbaar. FietsUniek maakt fietsen graag betaalbaar en dat geldt dus ook voor ons assortiment bakfietsen. Zoals altijd vinden we het ook belangrijk dat je wat te kiezen hebt. Welke bakfiets spreekt je aan? We hebben een opvouwbare bakfiets, maar bijvoorbeeld ook de super solide Cangoo bakfiets 240. Daarnaast hebben we stevige driewielers onder het kopje ’bakfietsen’ geschaard. Deze driewielers zijn natuurlijk niet bedoeld om kinderen in te vervoeren.

Lees de klantbeoordelingen van je favoriete bakfiets

Wel geven deze stevige driewielers je meer stabiliteit en voldoende ruimte om boodschappen in te vervoeren. Indien je meer wilt weten over de producten, lees dan alle specificaties of zoom in op de foto’s. Direct één van de bakfietsen kopen op deze site? Dat kan eenvoudig en snel in deze webshop. Je betaalt via Ideal of achteraf met acceptgiro. Heb je vragen of opmerkingen? Geen punt. Al zijn we een online fietsenwinkel, we vinden goede service erg belangrijk. Daarom kun je al je vragen stellen aan Fietsie op Facebook. Liever telefonisch contact? Ook dat kan. Bij FietsUniek werken ervaren fietsexperts: we horen graag wat we voor jullie kunnen betekenen!